Super League

Oud-Heverlee Leuven

Standard de Liège

Vrijdag 31 maart
19:30

Laatste nieuws Alle agenda Alle nieuws

Verandering van tijd
De wedstrijd van U14 te Fexhe-Slins zal niet op zondag buitengewoon zijn maar op zaterdag om 15u.

Laatste ronde in de Super League
Een maand na hun match tegen Heist is Standard terug in de Super League om de vierde en tevens laatste ronde in de Super League aan te vatten met vrijdag om 19.30 u meteen tegen één van hun grootste rivalen dit seizoen, KAA Gent. Ondertussen heeft de 1-2 op LOSC zege en het gelijkspel 2-2 tegen CSKA Moskou de Luiksen toegelaten zich optimaal voor te bereiden op deze kapitale ontmoeting, die wel eens een einde zou kunnen stellen aan de ambities van de Buffalo's, in geval van winst van de Rouches.
In de 1ste Klasse werd de ontmoeting van de B-ploeg op Egem, uitgesteld wegens een te groot aantal speelsters die mee zijn met de Red Flames -17.
In 2de Klasse B kan de C-ploeg een einde stellen aan de huidige reeks nederlagen bij de komst zaterdag van de voorlaatste Wolfsdonk Sport.
Wat betreft de Kadetten, zij kunnen zich op twee speeldagen van het seizoenseinde van een podiumplaats verzekeren maar welke ? In geval van winst zaterdag om 14 u tegen Trooz stijgen zij naar de eerste plaats. In geval van verlies echter, zakken zij naar de derde plaats, in het voordeel van Trooz.
De U14 gaan zondag om 11.15 u op verplaatsing naar Fexhe-Slins hun voorganger in het klassement. En op drie matchen van het einde is een overwinning absoluut nodig om de hoop op een derde plaatst levendig te houden.
De laatste ontmoeting van dit weekend is voor de U11 die zaterdag om 14 u Ellas Luik ontvangen.

Laatste uitslagen

A-ploeg
Standard - Gent 1-2
Standard - Moscou 2-2
B-ploeg
Standard - Gent B 0-0
Standard - WS Woluwe verslag 3-1
C-ploeg
Standard - Wolfsdonk 6-0
Standard - Louwel verslag 0-1
U16 ploeg
Standard - Trooz 0-1
Beaufays B - Standard 1-1
U14 ploeg
Fexhe‑Slins - Standard 1-1
Standard - Flémalle verslag 4-0
U13 ploeg
Bas‑Oha - Standard 3-3
Nandrin B - Standard verslag 4-2
U11 ploeg
Standard - Ellas Liège 3-6
Liège B - Standard 7-10
compteur