BeNe League

Standard de Liège

FC Twente

0−2

 

Laatste nieuws Alle agenda Alle nieuws

Oproep aan de supporters!
Na de topmatchen in de eerste klasse en de Champions League U16, die allebei op een puntendeling eindigden – 1-1 gelijk voor de B-ploeg tegen leider Tienen verslag en 0-0 voor de U16 tegen Anderlecht verslag –, ontvangt Standard nu vrijdagavond Twente in de BeNe League, dubbele titelhouder, voor een ontmoeting op het hoogste niveau van het vrouwenvoetbal in de lage landen. Voor deze gelegenheid rekent de club op de massale aanwezigheid van de supporters om een maximale steun en ambiance te geven langs het terrein van de académie Robert Louis-Dreyfus en zodoende der mee voor te zorgen dat de Luikenaars het beste van zichzelf geven.
In eerste klasse gaat de B-ploeg, voor hun vierde wedstrijd in elf dagen en na een mooi 1-1 gelijkspel tegen de leider, op bezoek bij rode lantaarn White Star Woluwe om hun podiumplaats veilig te stellen.
De Kadetten krijgen met de komst van Trooz nu zaterdag een stevige boterham voorgeschoteld. Zij staan tweede in de rangschikking met twee wedstrijden minder gespeeld.
Voor hun voorlaatste kampioenschapswedstrijd moeten de U13 de zware nederlaag tegen DC Cointe te boven zien te komen met een thuiswedstrijd tegen Tilleur.
Tot slot op zondag kunnen de U14 hun mooie parcours verderzetten met een verplaatsing naar de laatste in de stand, Olne, waartegen ze in de heenmatch met 11-1 wonnen.

Topmatch op woensdag
In de eerste klasse ontvangt Standard nu woensdag de leider in een uitgestelde wedstrijd van de 16de speeldag. De wedstrijd moest normaal gespeeld worden eind januari tegen Eva’s Tienen, de eerste in de stand waarin en Luikenaars derde staan en nu al hun derde wedstrijd spelen in 8 dagen.
Voor de Kadetten staat er een verplaatsing naar Anderlecht op het programma in het kader van de heenwedstrijd van de halve finales in de Champions League U16 die eindelijk gespeeld wordt. De terugwedstrijd zal plaatsvinden op vrijdag 1 mei.

Laatste uitslagen

A-ploeg
Standard - Twente 0-2
Zwolle - Standard foto's verslag 0-3
B-ploeg
Standard - Tienen verslag 1-1
Standard - Heist 0-0
C-ploeg
USGTH B - Standard 1-2
St‑Remy - Standard fft 0-5
Kadettenploeg
Anderlecht - Standard verslag 0-0
Tilff - Standard verslag 2-0
U14 ploeg
Standard - Soiron 9-0
Herve - Standard verslag 0-4
U13 ploeg
Cointe - Standard verslag 8-1
Gent - Standard verslag 1-1
compteur