Coupe de Belgique

Standard de Liège

Club Brugge KV

Zaterdag 28 januari
18:30

Laatste nieuws Alle agenda Alle nieuws

Twee overwinningen voor Standard.
In de 1ste Klasse, zelfs wanneer de cijfers Standard als favoriet aangaven, moesten we wachten tot de tweede helft om de Luikse dames uiteindelijk op voorsprong te zien komen en uiteindelijk met 2-0 te winnen tegen Massenhoven. verslag
In de 2de Klasse B was het eerder Sterrebeek dat favoriet was, maar Standard, dat in haar voorgaande matchen een tijd op voorsprong stond tegen de eerste twee van het klassement, heeft hier de overwinning aan haar zijde kunnen houden en eindigde de match met een 0-3 score!

Terugkeer van de groten.
Die weekend zouden wij de terugkeer in competitie moeten zien van de B en C ploegen terwijl wij voor de anderen, nog minstens tot volgende week zullen moeten wachten.
In de 1ste Klasse, werd verleden week, alleen de match van Standard uitgesteld. De Luikse dames blijven dus steken in het midden van het klassement met nu reeds drie matchen minder gespeeld. Morgen, zaterdag om 17.30 u (opgelet voor het uur) krijgen ze Massenhoven op bezoek, dat momenteel op de laatste plaats staat met, wel te verstaan, twee matchen minder gespeeld dan hun drie voorgangers.
In 2de Klasse B zijn er weinigen die geen match achterstand hebben. En, voor de hervatting, wacht hen een moeilijke verplaatsing naar Sterrebeek dat Standard opwacht nu zaterdag om 17 u.
Voor de Kadetten werd de ontmoeting uitgesteld en, voor de U14, werd reeds voorzien dat hun match gespeeld wordt op 26 maart.

Laatste uitslagen

A-ploeg
Tienen - Standard verslag 0-7
Standard - Heist fotogalerij verslag 4-1
B-ploeg
Standard - Massenhoven verslag 2-0
Standard - USGTH verslag 5-0
C-ploeg
Sterrebeek - Standard 0-3
Maria‑t.‑Heide - Standard verslag 2-1
U16 ploeg
Trooz - Standard verslag 3-2
Standard - Beaufays B verslag 7-0
U14 ploeg
Standard - Hannut verslag 1-3
Standard - Fexhe‑Slins verslag 1-1
U13 ploeg
Standard - Bas‑Oha verslag 0-3
Hamoir B - Standard verslag 1-2
U11 ploeg
Standard - Liège B fotogalerij verslag 1-7
FC Seraing - Standard verslag 7-7
compteur