Super League

Standard de Liège

KAA Gent

Zondag 1er april
19:30

Laatste nieuws Alle agenda Alle nieuws

Standard in play-off 1
Door Anderlecht zijn eerste thuisnederlaag aan te smeren met een 0-3 score (drie doelpunten van Noémie Gelders), is Standard nu zeker van deelname aan de play-off 1.
De 0-9 overwinning van OHL op Heist volstaat niet voor de Leuvenaars, die nog maar één match te spelen hebben met een achterstand van zes punten.
Bij Genk – La Gantoise, heeft geen van beide ploegen afstand kunnen nemen van elkaar en speelden 2-2 gelijk. Beide clubs hebben hetzelfde aantal punten (31) en hetzelfde aantal overwinningen (9). De Buffalo's bezetten de tweede plaats door een beter doelsaldo.

Een clásico in de week
Het 1-1 gelijkspel van vrijdag tegen OHL verzekert Standard nog niet van een plaats in de play-off 1 verslag en zij moeten nog één punt halen, met nu dinsdageen wedstrijd, om 20.00 u, op en tegen Anderlecht. De opdracht zal uiteraard niet gemakkelijk zijn.
In de 1ste Klasse, komt Standard, dank zij de 5-1 overwinning tegen Zulte Waregem op 8 punten voorsprong van de eerste daler.
In de 2de Klasse B keerden de Rouches met een 2-5 overwinning terug van Louwel, dat zij voorbij kunnen steken, indien zij hun inhaalmatch tegen Veltem winnen.
Bij de U14, doet een nieuwe 2-0 nederlaag tegen Blegny, hen dalen naar de elfde plaats.
De U13 hebben de derby tegen FC Luik met 4-3 gewonnen.
De U12 daarentegen konden, mede doordat zij zonder vervangster speelden, geen afstand nemen van Sprimont en verloren met 0-5.

Laatste uitslagen

A-ploeg
Anderlecht - Standard 0-3
Standard - OH Leuven verslag 1-1
B-ploeg
Standard - Zulte 5-1
Tongeren - Standard 1-1
C-ploeg
Louwel - Standard 2-5
Standard - Pelt fotogalerij 2-1
U16 ploeg
Standard - Seraing Athl. 1-1
Standard - Trooz 1-6
U14 ploeg
Blegny - Standard 2-0
Standard - La Calamine fotogalerij 0-2
U13 ploeg
Standard - Liège 4-3
Jehay - Standard 0-1
U12 ploeg
Standard - Sprimont 0-5
Ougrée - Standard 3-3
compteur