Super League

Standard de Liège

RSC Anderlecht

1−1

 

Laatste nieuws Alle agenda Alle nieuws

Een classico en een derby
Dit weekend eindigen drie kampioenschappen.
In eerste klasse heeft de B-ploeg, ondanks het 1-1 gelijkspel op Merkem zaterdag fotogalerij, hun leidersplaats comfortabel gemaakt en ze kunnen nu rustig het seizoen afsluiten met de komst van de vierde, Massenhoven.
In derde klasse B is de tweede in de stand, Halveweg Zonhoven, vrij van spel dit weekend. Sterrebeek is daarmee zeker van de leidersplaats terwijl ze onze C-ploeg ontvangen, die nog moeten vechten om hun podiumplaats veilig te stellen, terwijl Chastre naar Aywaille trekt.
Om eerste te eindigen bij de Regionale superieurs moeten de U14 een handicap van 2 doelpunten rechttrekken tegen RFC Liège dat al een grote kern heeft en dat ook nog spelers kan halen bij de interprovinciale ploeg.
Maar het is vooral een andere topwedstrijd die dit weekend gespeeld gaat worden met de komst van Anderlecht voor de derde speeldag in play-off 1, dat op dit moment nog maar 1 op zes behaalde in deze play-off.
Bij de vriendschappelijke wedstrijden werd zaterdag met 6-1 verloren in Melen-Micheroux, Mai-Li Hagelstijn redde de eer voor de Luikenaars. Zondag, de U14 hebben goed gestreden om een 2-2 gelijkspel tegen Vaux-Borset te bekomen. fotogalerij Verder is de wedstrijd van dinsdagavond geannuleerd wegens de weersomstandigheden van de laatste dagen.

Verjaardag

Zoé Oversteyns viert vandaag haar 12de verjaardag.

Laatste uitslagen

A-ploeg
Standard - Anderlecht 1-1
Gent - Standard verslag 1-2
B-ploeg
Merkem - Standard foto's 1-1
Standard - E. Aalst foto's verslag 4-2
C-ploeg
Standard - Tongeren B 5-1
Bilzen - Standard verslag 0-5
Kadettenploeg
Zulte - Standard foto's verslag 1-1 (3-4)
Cointe B - Standard verslag 4-0
U14 ploeg
Standard - Vaux-Borset foto's 2-2
Liège - Standard verslag 2-0
U13 ploeg
Standard - Elsaute verslag 0-5
Standard - Gent foto's verslag 2-0
U12 ploeg
Standard - Magnée verslag 2-1
Standard - Grivegnée verslag 5-1
compteur